Хорватія – Іспанія / Jk4gjh21cekidm : На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч.

Хорватія – Іспанія / Jk4gjh21cekidm : На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч.. Це був найкращий матч євро! Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua.

Не проходила так далеко на. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили.

Y4 Js6cflaqjcm
Y4 Js6cflaqjcm from pic.sport.ua
Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Не проходила так далеко на. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Це був найкращий матч євро!

Не проходила так далеко на.

Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро.

В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Це був найкращий матч євро! Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі.

Upo9qrint2fbpm
Upo9qrint2fbpm from fakty.ua
Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці.

Не проходила так далеко на.

В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Це був найкращий матч євро! На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес.

Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Це був найкращий матч євро! Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі.

Dw8ogwkuac9z1m
Dw8ogwkuac9z1m from gordonua.com
Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com.

Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро.

Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Це був найкращий матч євро! Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Не проходила так далеко на. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama